KB Schilderwerken in Veldhoven en Eindhoven

De drijvende krachten achter KB zijn
Karin en Bert Tonneijk

Bert is in het bezit van de hoogste vakdiploma’s, hij is “Meester in het schilderen en Meester in het behangen”. En Karin is gediplomeerd Interieurstyliste. Samen hebben ze ruim 55 jaar ervaring. Onze klantenkring weet dat we veel waarde hechten aan duidelijke afspraken en vertrouwen. Daardoor behouden we een goede band met onze klanten.

Wij staan voor : vakmanschap, kwaliteit, goed advies, goede service en werken volgens afspraak.

Tarieven

KB schilderwerken is geen prijsstunter. Dat kan ook niet, want kwaliteit heeft tijd en zorg nodig. Een gezonde verhouding tussen prijs en kwaliteit resulteert dagelijks in vervolgopdrachten van tevreden klanten. Elke opdracht is anders en elke opdrachtgever heeft specifieke wensen.

Bij opdracht
geven wij gratis kleuradvies voor het schilderwerk (geen interieuradvies).

Laag BTW tarief

Met ingang van 1 januari 2019 is het BTW-tarief op schilderwerk voor de hele particuliere markt 9%. Dit nieuwe, lagere tarief geldt alleen voor huur- en koopwoningen ouder dan 2 jaar.

Woningen jonger dan 2 jaar en gebouwen met een andere bestemming dan die van woning, vallen dus niet onder deze maatregel. Voor deze gebouwen moet over schilderwerk 21% BTW worden berekend. Het voordeel voor huurders/bezitters van een huis ouder dan 2 jaar is dus aanzienlijk.